Itt ismerheted meg azokat a gyógyítási folyamatokat, amelyek segítségével elkezdődik a pozitív változás az életedben mind testi-fizika i-szellemi szinteken. Egészséges, harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog életet nyújtok át Neked, melyben ismét önmagad életét élheted. Az univerzum tiszta energiáival, s égi szeretetenergiákkal gyógyítok, mely során azokat az égi üzeneteket is átadom, amely által teljesebbé tehetem az életedet, s energiaátadás közben a lelked legmélyebb részeit is kitisztítom. Így nem csak energiát kapsz, hanem olyan megoldatlan feladatokat, mélyen elnyomott gyerekkori, esetleg magzatbeli traumákat, akár előző életbeli mostani életedbe behozott érzéseket tisztítok belőled égi útmutatás alapján, mely súlyos betegségek hátterében is állhat. A mély sejtszintig hatoló (amennyiben szükséges) energiaátadás, s a pszi-sebészet által megteremtem benned az egészséges élethez szükséges fizikai feltételeket, s újjáépítem mindazokat az elváltozásokat, amik keletkeztek, s lerakódtak az évek folyamán szervezetedben.

                                                      Kezelhető betegségek:

 • Autoimmun betegségek

 • Stressz

 • Daganatok alternatív kezelése

 • Gyulladások betegségek alternatív kezelése

 • Hormonzavarok okozta tünetek és betegségek kezelése

 • Krónikus fejfájás, migrén alternatív kezelése

 • Szív és érrendszeri problémák kezelése

 • Pánikbetegség alternatív kezelése

 • Pszichés eredetű betegségek kezelése

 • Depresszió alternatív kezelése

 • Fóbiák alternatív kezelése

 • Menstruációs panaszok, vérzések kezelése

 • Meddőség, nőgyógyászati problémák kezelése

 • Lelki betegségek alternatív kezelése

 • Műtétek utáni kezelések a gyorsabb felépülésért

                                                      Az általam alkalmazott módszerek a következők:

 ANGYALTERÁPIA, ANGYALI KOMMUNIKÁCIÓ ,SEGÍTÉS

Angyalok mindig is voltak, s léteznek mind a mai napig. Angyalaink bármikor készen állnak arra, hogy segítsenek másokon vagy éppen a mi életünkbe nyújtsanak segítséget. Kérni kell, s megadatik - szokták mondani az emberek, de hogyan, miként kérje őket? Isteni eredetünk lehetővé teszi, hogy bárhol, s bármikor segítségünkre siessenek őrangyalaink, arkangyalok, égi segítők, csak meg kell tanulnunk a módját. Rengeteg félelemmel küszködünk nap, mint nap, s elfelejtjük honnan is jöttünk. Elfelejtjük kik és miért küldtek le minket és kik voltunk, s kikkel voltunk odafent. Megtanulhatod kezelni saját energiáidat, hasznosítani mindazt a tudást, ami ott él benned évezredek óta, s előhívni azokat az életeket, amelyek segítségedre vannak ebben. Ezenkívül megismerheted őrangyalaidat, s mindazokat az égi energiákat, amik irányítják életedet, s akik azóta is melletted vannak. Segítek lehozni Neked földi közelségbe egykori tanítóidat, előző életbelli barátaidat, isteni segítőidet, hogy elkezdődjön életedben a változás, s tisztán, őszintén élhesd az életedet önmagadra találva, kiteljesítve mindazt, amiért leszülettél. Angyalok, Arkangyalok szavai segítik a munkámat, Égi tanítók, s Felemelkedett mesterek vesznek körbe, s Jézus, Szűz Mária szavai azok, melyek meghallgatásra találhatnak égi közvetítéseim által.

LELKI TISZTÍTÁS

Életünk hármas egysége a test-lélek-szellem. E három kapcsolódása, összhangja nélkül nem létezhetünk önmagunkkal egyensúlyban, a világban pedig nem találjuk a helyünket.

Enélkül azt vesszed észre, hogy éled az életed, de nem vagy "aktív résztvevője" a történéseknek. Mindaz, ami veled történik, eltörpül a világ és a körülötted élő emberek történései mellett. Szeretnél változtatni, de nem tudsz. Szeretnél boldog és kiegyensúlyozott lenni, de nem megy. Szeretnéd ha szeretnének az emberek és elfogadnák a döntéseidet, de falakba ütközöl. Mi lehet a hiba?- teszed fel ilyenkor a kérdést magadban. Mit csinálsz rosszul? Semmit. Csak nem az utadat járod, nem önmagadat éled. Tested első jelei figyelmeztetések, hogy nincs összhangban az az egység ami irányítja életedet. Nincs meg a belső békéd, nyugalmad, s kibillent valami körülötted. Megteremtődött az az állapot, amitől féltél, hogy Téged is utolér. Beteg lettél, vagy betegséget megelőző testi tüneteket produkál szervezeted, mint egy figyelmeztetve, valami nincs rendben, vigyázz magadra. Két választásod van:

 1. Csak a gyógyszereket szeded be, mintegy tünetmentesítve szervezeted jeleit. Elnyomva a benned szunnyadó ösztönös megérzéseidet, mint például miért is kaptad ezt, mi az oka, s üzenete fizikai testednek a tudatod felé. A gyógyszerektől egész jól érzed magad. A belső békével és egyensúllyal kapcsolatos hiányérzeted viszont változatlan. Tested működik, lelked tűr, szellemem elfullad. Néhány év múlva újabb, súlyosabb tüneteket vagy komplex betegséget produkál szervezeted.

 2. Beszeded a pirulákat, de egyben elkezdel gondolkodni és megtalálni az okát, hogy mit rontottál el, vagy mi az az életedben, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd. Miért van benned kétely, gyötrődés, bűntudat önmagaddal, vagy másokkal szemben. Miért vársz többet magadtól vagy akarsz megfelelni másoknak. Mi az oka, hogy nem vagyok boldog.

 3. Csak a gyógyszereket szeded be, mintegy tünetmentesítve szervezeted jeleit. Elnyomva a benned szunnyadó ösztönös megérzéseidet, mint például miért is kaptad ezt, mi az oka, s üzenete fizikai testednek a tudatod felé. A gyógyszerektől egész jól érzed magad. A belső békével és egyensúllyal kapcsolatos hiányérzeted viszont változatlan. Tested működik, lelked tűr, szellemem elfullad. Néhány év múlva újabb, súlyosabb tüneteket vagy komplex betegséget produkál szervezeted.

 4. Beszeded a pirulákat, de egyben elkezdel gondolkodni és megtalálni az okát, hogy mit rontottál el, vagy mi az az életedben, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd. Miért van benned kétely, gyötrődés, bűntudat önmagaddal, vagy másokkal szemben. Miért vársz többet magadtól vagy akarsz megfelelni másoknak. Mi az oka, hogy nem vagyok boldog.

  1. Nem könnyű a döntés, mert:

 5. Sokszor nincs időnk önmagunkkal foglalkozni.

 6. Fizikumban élünk, a fizikális test kezelése a legfontosabb.

 7. Ha a tested jól működik, visszaállt a rend, megnyugszol.

 8. Elgondolkodni sincs időd, s nem is érdekel, mi történik a fizikális világon kívül.

  Igazad van. Ezek számodra új információk, vagy ha nem is új, eddig nem értetted az összefüggéseket. Tested arra vágyik, hogy egészségesen működjön, lelked, hogy taníthasson, szellemed, hogy fejlődjön. Az én szerepem ebben, hogy feltöltöm a lelkedet tiszta isteni szeretettel, kinyitom a szívedet önmagad, s a többi ember előtt, s elindítom a szellemedet azon az úton, amiért lejött ide a földi világba. Megteremtem az összeköttetést test-lélek-szellem között, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és egészséges életet élhess a saját utadon járva, önmagadra találva.

  SZELLEM- ÉS ENERGIAGYÓGYÁSZAT

  Szellemed fejlődni jön le ide a fizikai világba. Valódi életünk színtere szellemi szinteken történik.

  A szellem érez, lát, hall. Sokszor olyat is, amit nem kéne. Miért tudsz olyan dolgokról, ami ott történt, ahol ott sem voltál? Mi az oka annak, hogy oly sok év után olyan események jutnak eszedbe, ahol jelen se lehettél? Hát azért, mert van egy részed ami a tudatod mögött áll, nem tapintható, nem látható, s mégis ő életed irányítója. Ő az aki inspirál és visszafog, aki ad és elvesz, érez és érzékel, aki Te önmagad vagy. Gondolataid nagy részében irányít és próbálja terelni az életedet, hogy Neked a legjobb legyen, hogy tanulj és fejlődj itt a földi életedben. Sokan furcsán néznek Rám mikor megszólaltatom szellemüket, s saját kimondott vagy éppen ki nem mondott gondolataikkal, fájdalmaikkal szembesítem őket. Nem szabad elzárkózni előlük, mert Te vagy, a Te részed, egységed része, aki érted van és veled együtt él.Könnyű dolog érezni a szellememet? Nem. Megérzések és sugallatok útján próbálja irányítani az életedet és tudtodra adni, hogy szerinte mi lenne a helyes út. Vagy hallgatsz rá vagy elnyomod magadban ezeket az érzéseket. Ő keresi és próbálja megtalálni a módját, hogy olyan emberek közelébe irányítson akik fejlődésedet szolgálják.
  Biztos eszedbe jutott többször az életed során: milyen furcsa, hogy ilyen emberekkel találkoztam, állandóan hasonló emberekbe botlok és mindig ez történik velem.
  Semmi sem véletlen - szokták mondani. A szellem próbál terelgetni életed útján, de van egy pont, amikor minden jel "hiábavaló", a szellem telítődik, s akkor jönnek a fizikai betegségek, tünetek. Tudni kell, hogy a fizikális betegség gyakran már évekre visszamenőleg megjelenik szellemi szinteken. Itt kezdődik a szellemgyógyászat lényege.A szellemben lévő energiákat, "rárakódásokat" kitisztítva a fizikai test is elindul a tisztulás útján. Sőt a szellem előre jelzi egy-egy betegség kialakulását. Könnyebb dolgunk van ha szellemi szinteken jelenik meg először a betegség. Ilyenkor elkezdem a szellem tisztítását, (amennyiben karmával összefüggő betegségről van szó) a karma oldását, s a szellem feltöltését.
  Már az első alkalom után elindul a pozitív változás a testben, lélekben, szellemben egyaránt: fizikai erőnlét, aktivitás, állóképesség javul, a páciens kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb.

  Fizikai tünetek megjelenésekor a szellem gyógyításán kívül a fizikai test kezelésére is nagy hangsúlyt fektetek. (energiablokkok oldása, gócpont kezelése) Ez egy hosszabb folyamat, melyben a szellem tisztulása révén nem csak tünetmentesítés indul meg a szervezetben, de a teljes testi egészség visszaépítése is.
  Gyakran csak egy-egy energiablokk okoz fájdalmas tüneteket fizikai testünkben. Vagy előző életből hozott vagy mostani életünkben adódó nehézségeket és fájdalmakat szorítunk el fizikális testünk valamely részébe. A probléma megoldásával, az érzés elengedésével a fizikai tünetek is megszűnnek létezni. Természetesen ehhez két ember kell. A gyógyító és a páciens. Nem a gyógyítás módjában és az alkalmazásban való hit a legfontosabb, hanem az elengedés és a megbocsájtás. Az önmagunkban való hit, hogy képes vagyok boldog, kiegyensúlyozott, egészséges életet élni, képes vagyok önmagamat, s másokat szeretni

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el